Najnovšie recenzie zo sekcie Klipy na cumlíky
Sme spokojní
- Vôbec mi nesedí na moj cumlík, nevedela som že je len na špecificky typ cumlíka kt si musím kúpiť :(
- Peny dizajn
- Dobrá dĺžka retiazky
- Zle držiaci klip
- Drahá
Veľmi pekná retiazka,s milými dekoráciami. Cumlíková časť dobre drží cumlik nemá tendenciu sa otvárať. Retiazka je primerane dlhá. Klip však zle drží,stačí pevnejšia alebo tenšia látka a klip sa zošuchne a pritom je stále zatvorený. Za tu cenu sa kúpa tohoto produktu neodplatila. V minulosti som mala dočinenia s lacnejšími variantmi tohto produktu a kvalita klipu bola na lepšej úrovni.
- Som spokojná s výrobkom.
- Ťažšie sa nasadzuje dudlík na retiazku čo je možná kvôli bezpečnosti.Takto si ho synček nevie dať sám dolu:)
Vyhovujuce zatiaľ
Produkt sa polamal na desiaty den , nekvalitný produkt .
- OK
- OK
Dobrý, kvalitný. Nepúšťa farbu , neoskrabuje sa .
Sikovna vec
- Veľká spona
Užitočná pomôcka proti strate a zbytočnému padaniu cumlíka na zem. Uchytenie na strane cumlíka je pomocou gumeného očka, na strane zapínania o šaty je patent so zúbkami. Zodpovedá obrázku.
Som sklamaná z farby..poslali mi pre dievča červený cumlík, čo je super..ale k tomu bielu retiazku..chcela som červenú, no nie je možnosť si zvoliť konkrétnu farbu.. veľká škoda!
- Dobrý material
- Príliš masívne, úplne nevhodné pre novorodenca. Na fotke vyzerajú korálky menšie.
- Super materiál
- Pekné farby
- Zapínanie na oblečenie slabšie drži
- Kratšia ako by bolo vhodné
- Super spracovanie
- Krasny dizajn
- Sluzi aj ako hryzatko
- Spona na pripevnenie neodola detskym ruckam a zosmykne sa
Krasny lahucky klip na cumlik pre mensie babo super, drevene au mic tazke este :) len ta zlata je taka svietiva ze pre chlapca sa nam zda trochu dievcensky aj ked je zeleny
- milujem tie výrobky , nádherné balenia
- Rychle dodanie
- Vsetko v super kvalite
- Ochotni ba predajni
- Matrac je perfektny
Zobrazujem 41 - 60 zo 70 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 Ďalšie »